Badkamer renovatie

Zijn alle meubelen in uw badkamer toe aan vervanging? Voelt u zich niet meer prettig in uw eigen douche omgeving? Dan is het tijd aangebroken om een badkamer renovatie uit te voeren. Bij Badkamer-centrum bent u bij het juiste adres. Onze specialiteit is het creëren van een prettige douch omgeving dat aansluit op uw wensen en het leveren van een badkamer op maat. Onze service en kwalitatieve merken voor sanitair krijgt u tegen een scherpe prijs. Kijk naar de mogelijkheden voor badkamer renovatie.

Eerst een goede start

Het is u aangeraden om eerst voorbereidend werk uit te voeren. Hierdoor verloopt alle werkzaamheden vlot en aangenaam. Voordat de aankoop van nieuwe sanitair en meubelen begint, moet er vooraf een plan opgemaakt worden met alle spullen die men wilt vernieuwen. Daarnaast is het handig om vooraf alle kosten op te stellen. Hierdoor voorkom je onvoorziene kosten, tijdverlies en irritaties. Bedenk een stappenplan opgesteld om uw badkamer renovatie vlotter te verlopen.

Een compleet nieuwe douche of het leggen van vloerverwarming; een badkamer renovatie moet niet onderschat worden. Badkamer-centrum heeft tientallen badkamers mogen installeren en uit ervaring geven wij u een aantal tips, waar u rekening mee kunt houden.

  • Een goede ventilatie
  • Controleer alle leidingen
  • Neem een verlaagd plafond met verlichting
  • Kies voor duurzame sanitair
  • Indeling alleen wijzigen voor praktisch gebruik

Uw oude badkamer

U heeft baat bij het renoveren van een oude badkamer. Naast het feit dat uw badkamer een geheel of gedeeltelijk een nieuwe look krijgt, weet u ook precies wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. U weet dan precies welke styleof meubelen u wilt behouden.

Heeft u de wens om uw sanitair, douche of wellicht badkamertegels te vervangen? Wilt u graag uw gehele badkamer slopen? Badkamer-centrum kan uw gehele badkamer neerhalen of alleen uw meubelen vervangen.

In 1 dag kunnen wij uw badkamer slopen. Dit hangt wel af van de grootte en de vorm van uw ruimte. Op het moment dat uw badkamer helemaal is leeggehaald, gaan onze installateurs aan de slag om uw badkamer opnieuw in te richten. Het is ook mogelijk om zelf de badkamer renovatie te realiseren waardoor de kosten reduceren. Hierbij schaft u zelf de sanitair aan en vervangt deze. Zo hoeft u de werkzaamheden niet uit handen te geven.

Kom onze showroom bekijken en laat u zich inspireren hoe uw badkamer renovatie op zijn best gerealiseerd kan worden. U kunt ook contact met ons opnemen en onze adviseurs helpen u graag verder.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe u uw badkamer kan inrichten en welke producten voor u het beste zijn? Kom langs bij onze showroom om een beeld te creëren van wat wij zo al te bieden hebben of neem contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij zijn u graag van dienst.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Terug

Ergens al een offerte?

Wij leveren alle A-merken voor een betere prijs.

Laat ons je terugbellen. En wij bieden je telefonisch of per e-mail direct een betere prijs.