Maatwerk wastafel

Maatwerk wastafel kopen? Een maatwerk wastafel is een wastafel dat speciaal op maat gemaakt naar wens van de klant.

Badkamer-Centrum ondersteunt en adviseert klanten. Wij staan garant dat u de juiste keus maakt en we bieden altijd oplossend idee. daar behoren ook specifieke wensen in afmetingen, kleur en vorm ook bij.

Maatwerk is voor de meeste klanten relevant, omdat er tegenwoordig altijd een centimeter verschil moet wezen. en iedereen wilt een persoonslijke touch hebben aan zijn of haar badkamerontwerp.

Onze merken voor maatwerk wastafels

Wilt u een wastafel of fontein op maat hebben? Doe alvast inspiratie op bij onze merken:

Het materiaal van een maatwerk wastafel

Een maatwerk wastafel kan net als andere maatwerkproducten van Badkamer-Centrum bestaan uit verschillende materialen. Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald houtsoort? Dan maken wij het voor u! Heeft u liever metaal, hout of ijzer? Dan kan dat ook!

Met onze maatwerkoplossingen kunnen we elke wilde droom tot werkelijkheid maken. Geen enkele wens is ons te gek. U als klant bepaalt hoe uw wastafel ontworpen moet worden.

Maatwerk is echt een droom voor velen en maakt het ‘out of the box’ denken mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld ook een wastafel in uw slaapkamer of in de schuur? Dat kan zeker!

Badkamer-centrum heeft voor alle ruimtes sanitair dat perfect zal passen bij de omgeving. Koud of warm het maakt totaal niet uit.

 

Onze service voor maatwerk wastafels

Bent u opzoek naar een erkend badkamerleverancier met vakmensen? Voor het beste advies komt u naar Badkamer-Centrum in Utrecht. Heeft u een vraag? Stel ze dan en wij proberen hier zo snel mogelijk een antwoord op te geven. Service en kwaliteit leveren staan bij ons hoog in het vaandel en we nemen en aanvraag zeer serieus. Zolang u geniet van uw mooie badkamer met mooie producten, genieten wij ook van uw tevredenheid.

Heeft u interesse in een maatwerk wastafel of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Terug

Ergens al een offerte?

Wij leveren alle A-merken voor een betere prijs.

Laat ons je terugbellen. En wij bieden je telefonisch of per e-mail direct een betere prijs.