Douche

Maak een keuze uit diverse douche-onderdelen bij Badkamer-Centrum.

Douchewanden

DoucheToilet

Stoomcabine

Douchebakken

Sunshower

Douchegoten

Douche kopen?

De douche is de plek in de badkamer waar het reinigen van het lichaam plaats vindt. Tevens is dit een belangrijke plek in uw woning en verdient daarom een mooie uitrusting. De douche is de ruimte waar u zich graag opfrist voor een afspraak, werkdag of een andere dagbesteding. Badkamer-Centrum is gespecialiseerd in diverse douchesoorten: van douchecabines tot luxueuze inloopdouches. Ontdek het assortiment en topmerken in onze showroom.

Uw smaak, ons aanbod

Houdt u van luxe douchecabines of -wanden of gaat u toch voor een simpel ontwerp? Daar moet u goed over nadenken. Heeft u voorkeur voor luxe-elementen, zoals een regendouche, of wilt u liever een simpele douchekraan met stevige douchewanden? Onze badkamerspecialisten kunnen u ook op weg helpen met het maken van een besluit en uw badkamerontwerp.

 

3D ontwerp maken

Kom langs bij onze showroom en laat een gratis 3D ontwerp maken van de gehele badkamer of uw douche. U kunt gewoon binnenlopen of een afspraak maken.

 

Ons assortiment sanitair producten

We hebben diverse sanitair producten om uw douche compleet te maken. U kunt kiezen uit o.a.:

Heeft u voorkeur voor een ruime inloopdouche of bent u gek van stoomcabines? Ze zijn allemaal te verkrijgen bij Badkamer-Centrum. Daarnaast kunt u kiezen om een inbouw of opbouw douchekraan te nemen. Bij Badkamer-Centrum hebben we alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw douche. Bovendien zijn we uw betrouwbare partner voor de professionele installatie van uw doucheruimte.

Meer weten over ons aanbod douches?

Heeft u interesse in één van onze douche producten? Bezoek onze showroom of bel voor meer informatie naar 030-238 4007. Onze adviseurs geven u graag uitgebreid advies over het aanschaffen van een nieuwe douche en waar u rekening mee moet houden. Houd ook ons pagina aanbiedingen in de gaten voor de scherpste prijzen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Terug

Ergens al een offerte?

Wij leveren alle A-merken voor een betere prijs.

Laat ons je terugbellen. En wij bieden je telefonisch of per e-mail direct een betere prijs.