Over ons

Wie zijn wij?

Badkamer-centrum.nl is een onderdeel van Keuken-, Badkamer- en Vloeren-Centrum B.V. Keuken-, Badkamer- en Vloeren-Centrum B.V. bestaat uit 4 bedrijven die elk gespecialiseerd zijn in hun kring. Voor elke doelgroep en huishouden hebben wij een apart advies op maat. Elk mens heeft ten slotte zijn eigen smaak en interesses.

over badkamer-centrum

Alle bedrijven en hun diensten in het kort

Badkamer Centrum – Gespecialiseerd in sanitair en complete badkamers

Tegelsconcept – Meester in het leveren en plaatsen van hoogwaardige vloer- en wandtegels

Keuken Centrum – Een koning in het presenteren en leveren van de prachtigste keukens en inbouwapparaten.

Vloeren Centrum – Gespecialiseerd in de woninginrichting.

Badkamer Centrum levert ook tegels net als Tegelsconcept, maar dan badkamertegels. Badkamer Centrum beschikt over een ruim assortiment aan tegelmerken. De bekende tegelmerken die we hebben staan, zijn onder andere:

  • Venis
  • L’Antic Colonial
  • Ariostea
  • Sant AgostinoRakMosa
  • Sphinx

En nog veel meer. In onze showroom zijn alle merken te bewonderen.

 

Ons doel

Badkamer Centrum staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden veel producten aan in verschillende soorten en maten. Zowel bestaande bekende merken als op maat gemaakte sanitair producten zijn leverbaar. Badkamer Centrum streeft naar een positieve klanttevredenheid en wij bieden daarom bieden diverse mogelijkheden aan. De beste accessoires voor uw badkamer kunt u vinden in onze showroom en op onze website.

 

Aangesloten organisaties

Badkamer Centrum is lid van Bad in Beeld. En we zijn een CBW erkend bedrijf. U kunt vertrouwd bij ons uw badkameronderdelen aanschaffen mede door eisen van badkamergarantie.nl, waar we erkend NBG-lid van zijn. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw badkamer door hoge kwaliteit in service aan aanbod.

 

Badkamerstijlen

Onze badkamer opstellingen zijn onderverdeeld in de volgende stijlen:

  • Klassiek
  • Trendy
  • Modern

 

Klassiek

U ziet bij deze stijl meer natuursteen en Portugese tegels, eiken meubels en natuursteen bladen terugkomen. Ook de kranen ademen een historisch karakter uit.

 

Trendy

Vol keramische tegels, natuursteen look tegels. Ook een inloopdouche en Giquadro passen bij een trendy ingerichte badkamer.

 

Modern

In ten tijde van nu vervangt men veel al de bad. Dat wil zeggen, de mensen ruilen hun bad ruimtes in voor inloopdouches.

 

Badkamer showroom in Utrecht

Laat u adviseren en inspireren in onze ruime showroom locatie in Utrecht. We hebben diverse badkamer opstellingen staan en diversiteit aan merken waar u uit kunt kiezen. Staat er model of merk er niet bij? Geef dat aan ons door!

Onze showroom is modern en overzichtelijk ingericht, waardoor u diverse badkamerontwerpen kunt bewonderen. We hebben een ruime collectie topmerken sanitairproducten. Van tegels tot aan kleine badkamer-accessoires; voor een complete badkamer bent u welkom bij Badkamer Centrum in Utrecht.

In contact komen met ons

Natuurlijk begrijpen wij dat er altijd zaken zijn die onduidelijk zijn. Voor dat hebben wij een oplossing! U kunt een telefoontje plegen naar Badkamer Centrum. Wij zijn altijd te bereiken op onze e-mail en u kunt natuurlijk altijd langs komen bij onze showroom.

E-mail ons naar info@badkamer-centrum.nl.

Bel ons op 030-238 4007.

Er zijn voldoende specialisten aanwezig die u kunnen adviseren over de mogelijkheden die wij bieden in ons bedrijf. Wij bieden onze producten aan met goede garanties waar u op lange termijn genoeg aan zult hebben. Het is makkelijk om producten te verkopen maar het is een kunst om klantencontact te kweken terwijl je hen helpt bij het vervullen van hun wensen.

Alle vragen over ons voorraad, leveringsmogelijkheden en installatie kunt u ons contactformulier invullen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Terug

Ergens al een offerte?

Wij leveren alle A-merken voor een betere prijs.

Laat ons je terugbellen. En wij bieden je telefonisch of per e-mail direct een betere prijs.